aclogoatl

 

 

 

Rólunkrenault1

 

Növényházak

 

Családi vállalkozásunk több mint 20 éve építette az első Filclair növényházat Magyarországon. A családi vállalkozást Ivanov Tódor kertészmérnök kezdte, aki 1975-ben külföldön 30,000m2-en termesztett először Filclair házakban, majd tapasztalva ennek a szerkezetnek az előnyeit Magyarországon is népszerűvé tette azokat. Mára már több, mint 100 helyen használják ezeket a házakat országszerte, a hazai termesztők.

A komplett növényházakon kívül egyedi megoldásokkal, szerelésekkel és karbantartással is bővítettük cégünk tevékenységi körét. A fentiek mellett forgalmazunk gyári növényház elemeket és alkatrészeket is, melyek egyéb típusú növényházak esetében is eredményesen használhatók.

 

vanette1

Kertészeti műszerek

 

Cégünk szintén több, mint 20 éve forgalmazza a Németországi  STEP Systems cég műszereit, melyek segítik a termesztőket a jó minőségű növények előállításában.

A családi vállalkozásunk alapelve, hogy vevőink hosszútávon is elégedettek legyenek a termékeinkkel és a munkánkkal.

A mai világban, ahol a gyártásnál többnyire nem a tartósság és a minőség a cél, nem könnyű feladat olyan árut biztosítani a vevőknek, amik ennek ellenére alkalmasak tartós használatra. A növényházak tűzi-horganyzott acél szerkezete, a német minőségű műszerek, valamint egyedi kivitelezéseink szerencsére még ma is megállják a helyüket a piacon.

Az általunk forgalmazott és gyártott termékek egy részéről weblapunkon tájékozódhat. További kérdésekkel, észrevételekkel és rendelésekkel kérjük keressen minket az elérhetőségeinken.

 

Kellemes nézelődést kívánunk!